با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و به همت دفتر مشاوره و سلامت دانشکده و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری سمینار آموزشی " بهداشت خواب" روز یکشنبه مورخ چهاردهم اردیبهشت ماه در سالن مطالعه خوابگاه برگزار شد.
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی صنایع غذایی دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ آماده سازی انواع قهوه و اسپرسو ، دمنوش های گیاهی و نحوه تهیه شربت پنیرک در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی طلا و جواهر دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ ساخت انگشتر و طراحی کامپیوتری زیورآلات در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری کانون قرآن و عترت و کانون مهدویت به مناسبت روز دختر و دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع) مسابقه "دلنوشته ای برای حضرت معصومه (س)" و "دلنوشته ای به امام رئوف(ع)"
را برگزار می نماید
برج طغرل با قدمتی حدود ۹ قرن یکی از شاهکارهای معماری در زمان سلجوقیان است.
بمناسبت توانمند سازی دختران انجمن علمی مربی کودک سمینار آموزشی و معرفی رشته و بازار کار رشته تربیت کودک را برگزار می نماید.
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی صنایع شیمیایی دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ ساخت وسایل با رزین و توضیح مراحل آماده سازی مواد اولیه و انجام کار در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی گرافیک دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ تصویر سازی و نحوه تولید سرامیک های دست ساز در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
برنامه های دانشجویان دانشکده ولی عصر(عج) در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن های علمی طلا و جواهر، گرافیک، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده آثار خود را در هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت به نمایش و فروش گذاشتند.
برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و رفع شبهات به همراه برگزاری مسابقه و اهدای هدیه
به مناسبت روز دختر، کارگاه شیرینیپزی با عنوان "آموزش پخت کاپ کیک"در روز شنبه مورخ ششم اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی دانشکده برگزار شد.