در این سمینار به نکات ارزشمندی در مورد تکنیکهای زبان بدن و تفسیر حرکات و حالات قرارگیری اعضای بدن فردکه نقش مؤثری در انتقال مفاهیم را دارا می باشند، اشاره شد
در این نشست تخصصی فرآیندهای کاری مورد بررسی قرار گرفت و در زمینه پیشنهادات و راهکارهای بهبود مستمر در فعالیت های حوزه پژوهش بحث و تبادل نظر انجام شد.
منتظر حضور گرمتان هستیم
منتظر حضور گرمتان هستیم
منتظر حضور گرمتان هستیم
منتظر حضورگرمتان هستیم
همزمان با هفته پژوهش با توجه به ضرورت آشنایی دانشجویان از محیط های علمی، موضوعات تخصصی و فناوریهای نوین رشته تحصیلی خود، جمعی از دانشجویان رشته صنایع غذایی با همراهی استاد زینب حکیم اللهی در مورخ بیست و یکم آذرماه از "کارخانه آرد باختر " بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید دانشجویان با میراث و ساخته های ایران باستان و دوره اسلامی آشنا شدند
دانشجویان گرامی می بایست طبق زمانبندی اعلام شده در تقویم آموزشی از روز شنبه جهت درخواست حذف اضطراری اقدام نمایند
در این نشست دوستانه مدیر گروه رشته، در مورد تجربیات کاری، مصاحبه های شغلی و همچنین چالشهای دانشجویان در سرفصل ها و دروس به بحث و گفتگو پرداخت و دانشجویان را با تجارب ارزشمند خود آشنا نمود.
در این سمیناردر مورد کیفیت بافت فرش در مناطق مختلف، شناخت ابعاد استاندارد فرش، تشریح معایب و تشخیص آنها در هنگام خرید، چگونگی تشخیص رنگرزی باکیفیت و شیوه های صحیح نگهداری و حفاظت از فرش دستباف اشاره شد.
منتظر حضور گرمتان هستیم