در حال بارگذاری ...
در مرورگر شما Javascript فعال نیست. برای استفاده بهتر از این سایت آن را فعال کنید.
بیشتر
چهارشنبه 26 دی 1403
خانه
درباره مرکز
ریاست
معاونت ها
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت دانشجویی و فرهنگی
خدمات الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه منابع انسانی،مالی،لجستیک
سامانه جامع آموزشی
سامانه سمیاد
سرویس پست الکترونیک
سامانه مشاهده فیش حقوقی
اتوماسیون تغذیه
سامانه خوابگاهی دانشکده
سامانه حساب اینترنتی
سامانه حضور و غیاب
صفحه آپارات دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر«عج»
سامانه میز خدمت
نمایشگاه و کتابخانه مجازی دانشگاه ملی مهارت
گالری تصاویر
راهنمای سامانه آموزشی
راهنمای سامانه سمیاد
ارتباط با ما
آدرس دانشکده
شماره های تماس با دانشکده
خانه
فهرست فایل ها
صفحات داخلی
آموزش مجازی
آموزش مجازی - گروه کشاورزی
فهرست فایل ها
خروجی RSS
فرمت:
همه
صوت
فلش
تصویر
سایر
ویدئو
پسوند:
استاد خندان - بخش دوم جزوه بیوشیمی - صنایع غذایی
استاد تلسچی امیرخیزی - اثر فرایند بر ارزش غذایی - جلسه 5 - ...
استاد تلسچی امیرخیزی - اثر فرایند بر ارزش غذایی - جلسه 4 - ...
استاد تلسچی امیرخیزی - اثر فرایند بر ارزش غذایی - جلسه 3 - ...
استاد تلسچی امیرخیزی - اثر فرایند بر ارزش غذایی - جلسه 2 - ...
استاد تلسچی امیرخیزی - اثر فرایند بر ارزش غذایی - جلسه 1 - ...
استاد اربیدار - کنترل کیفیت موادغذایی(۱) - رشته صنایع ...
استاد داوود بسته زاده - ریاضی عمومی - جلسه دوم و سوم - بخش ...
00:22:06
استاد تراب پرور - زبان فارسی - جلسه 5 - فصل 3 - کلیه زیر ...
00:04:02
استاد امیرحصاری - اصول سرپرستی-bench marketing1-رشته معماری - ...
00:01:20
استاد امیرحصاری - اصول سرپرستی-bench marketing - رشته معماری - ...
00:08:01
استاد امیرحصاری - اصول سرپرستی - کیفیت - رشته معماری - ...
«
۱
۲
۳
۴
»
۱۲ از ۵۳ نتیجه
۲ از ۵ صفحه
نتایج در هر صفحه:
۱۲
۲۴
۳۶
۴۸
۶۰