در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403

بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی از کارخانه آرد تهران باختر

به مناسبت هفته پژوهش و با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) از کارخانه آرد تهران باختر روز دو شنبه هفدهم دی ماه بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت هفته پژوهش و با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی، به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی دانشجویان با محیط صنعتی و برقراری ارتباط میان علوم نظری و کاربرد در صنایع غذایی، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) به همراه استاد الهه اربیدار و استاد مینا کشانی از کارخانه آرد تهران باختر روز دو شنبه هفدهم دی ماه بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید که  با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با فرآیندهای تولید صنعتی و ارتقای دانش کاربردی آن‌ها در حوزه صنایع غذایی برگزار شد، دانشجویان با فرآیندهای دریافت و غربال‌گری گندم، سیستم بوجاری و شن‌گیری، نم‌زنی و مشروط کردن گندم و در نهایت آسیاب و بسته‌بندی آرد آشنا شدند.