در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403

برگزاری وبینار "آشنایی با انواع تقلبات غذایی"

وبینار "آشنایی با انواع تقلبات غذایی" با ارائه الهه اربیدار، استاد مشاور انجمن علمی صنایع غذایی، روز چهارشنبه مورخ پنجم دی ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی و به همت انجمن علمی صنایع غذایی، وبینار "آشنایی با انواع تقلبات غذایی" با ارائه الهه اربیدار، استاد مشاور انجمن علمی صنایع غذایی و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان به صورت استانی، روز چهارشنبه مورخ پنجم دی ماه برگزار شد.
در این وبینار ، الهه اربیدار مطالب خود را با ذکر تاریخچه ای از تقلب در مواد غذایی و نحوه آن در دوران گذشته و معرفی یک جلد کتاب در این زمینه آغاز کرد و نکات ارزشمندی در مورد تعریف تقلب در مواد غذایی از نظر FDA   و انواع تقلب آگاهانه و ناآگاهانه و نتایج آن ارائه نمود.
در ادامه ایشان به ذکرچند نمونه از مواد غذایی که امکان تقلب در آن ها وجود دارد و نحوه تشخیص آن پرداخت و توضیحاتی در زمینه طعم دهنده های مصنوعی و مضرات آنها ارائه داد؛ سپس به دسته بندی انواع تقلب به لحاظ میزان خطر و تقلبات از لحاظ ماهیت مواد استفاده شده اشاره نمود.
 شایان ذکر است این وبینارمورد استقبال مخاطبین  واقع شد.