در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403

دکتر زمانی در همایش روز ملی پژوهش و فناوری:
پژوهش‌ها در دانشگاه ملی مهارت به پژوهش‌های کاربردی با هدف حل مسائل و رفع نیازهای موجود در کوتاه‌ترین زمان ممکن منجر می‌شوند

همایش روز ملی پژوهش و فناوری و مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزیدگان علمی دانشگاه ملی مهارت با حضور جمعی از مسئولین، مقامات دانشگاهی و پژوهشگران برتر، دوشنبه، سوم دی‌ماه 1403 در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، همایش روز ملی پژوهش و فناوری و مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزیدگان علمی دانشگاه ملی مهارت با حضور دکتر عبدالحسین بهرامی، رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، دکتر صمد نژادابراهیمی، مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، دکتر زمانی و اعضای هیئت رئیسه، اعضای شورای دانشگاه و رؤسای دانشگاه‌های ملی مهارت واحد‌های استانی و جمعی از مسئولین، مدیران، استادان، دانشمندان، پژوهشگران، محققان و مؤلفان برگزیده، دوشنبه، سوم دی‌ماه 1403 در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

پژوهش‌ها در دانشگاه ملی مهارت به پژوهش‌های کاربردی با هدف حل مسائل و رفع نیازهای موجود در کوتاه‌ترین زمان ممکن منجر می‌شوند

دکتر زمانی ضمن گرامی‌داشت میلاد حضرت زهرا(س) و تبریک به مادران و بانوان شاغل در دانشگاه و خیرمقدم به مهمانان و مدعوین به مأموریت‌های اساسی و عمده دانشگاه ملی مهارت و از جمله دو مأموریت خطیر آموزش و پژوهش اشاره کرد و تصریح کرد: بخش پژوهش در دانشگاه‌های نظری به لحاظ دوره‌های تحصیلی پررنگ است، اما در دانشگاه ملی مهارت که رسالت اصلی آن آموزش و تربیت نیروی آچاربه‌دست و به قول رهبری «نیروهایی با پنجه‌های کارآمد» است، پژوهش جایگاه ویژه‌ای دارد.

سرپرست دانشگاه ملی مهارت خاطرنشان کرد: پژوهش‌ها در دانشگاه ملی مهارت بایستی از نوع پژوهش‌های کاربردی باشد و جز این نخواهد بود. وی افزود: ویژگی پژوهش‌های کاربردی تأکید بر حل فوری یک مسئله و رفع آنی نیازها و مشکلات موجود است و این مهم، در پژوهش‌های دانشگاه ملی مهارت محقق می‌شود.

دکتر زمانی رفع نیازهای صنایع، افزایش کیفیت آموزش، افزایش اشتغال‌پذیری و تجاری‌سازی پژوهش‌ها را از دیگر مزایای پژوهش‌های کاربردی ذکر کرد و گفت: دستاورد مسئولین، استادان و پژوهشگران در مسیر تحقیق و تولید می‌بایست موجب زندگی راحت‌تر برای مردم و جامعه باشد.

وی بر داشتن اهتمام در راستای حرکت به سمت پژوهش‌های کاربردی متناسب با زیست‌بوم‌ها و اقلیم‌های گوناگون تأکید کرد و فراهم آوردن بستر مناسب پژوهش برای دانشجویان مهارتی را ضروری دانست.

ارائه گزارش عملکرد حوزه معاونت پژوهش و فناوری توسط دکتر احمدی، سرپرست آن معاونت، رونمایی از دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه، تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزیدگان علمی دانشگاه ملی مهارت و امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه ملی مهارت و مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی از جمله بخش‌های این مراسم بود.

عکس دسته‌جمعی یادگاری نیز در پایان، حسن ختامی بر همایش مذکور در سال 1403 گردید.