پخت کیک یزدی توسط دانشجویان رشته صنایع غذایی در دانشکده ولی عصر(عج)
به مناسبت روز دانشجو، کارگاه آموزشی پخت کیک یزدی روز شنبه مورخ هفدهم آذرماه در کارگاه شیرینی پزی دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت روز دانشجو با هماهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی و انجمن علمی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی پخت کیک یزدی به صورت رایگان با حضور دانشجویان علاقمند و استاد مشاور انجمن صنایع غذایی الهه اربیدار روز شنبه مورخ هفدهم آذرماه در کارگاه شیرینی پزی برگزار شد.
در این برنامه رقیه فتحی نحوه پخت کیک یزدی را آموزش دادند و مقرر شد، کیک های طبخ شده در مراسم روز دانشجو، میان دانشجویان توزیع گردد.