بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی از کارخانه طبیعت
کارخانه ی طبیعت در زمینی به وسعت 9 هکتار در مامونیه ی شهریار تاسیس شده است این کارخانه ظرفیت تولید 10 هزار تن روغن جامد و مایع در ماه، 5 تن چای به صورت روزانه و 6 میلیون قوطی رب را به صورت ماهانه داراست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی و به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی دانشجویان با محیط صنعتی و برقراری ارتباط میان علوم نظری و کاربرد در صنایع غذایی دانشجویان گروه صنایع غذایی دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) به همراه استاد الهه اربیدار از کارخانه روغن و رب طبیعت روز سه شنبه بیست و نهم آبان ماه بازدید بعمل آوردند.
شایان ذکر است در این بازدید دانشجویان ترم آخر رشته صنایع غذایی دانشکده از نزدیک با فرایند تولید روغن و رب آشنا شدند و در جریان جزییات روند تولید و بسته بندی این محصولات قرار گرفتند.همچنین مدیران و کارشناسان تولید کارخانه به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.