وبینار" آشنایی با تکنولوژی سس " برگزار شد
وبینار" آشنایی با تکنولوژی سس " با توضیحات لازم در مورد مراحل مختلف تولید در دانشکده ولی عصر(عج) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی، وبیناری با عنوان " آشنایی با تکنولوژی سس " را باارائه فاطمه صالحی دبیر انجمن علمی صنایع غذایی و با حضور دانشجویان و کارکنان دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) روز سه شنبه مورخ بیست و هفتم آبان ماه برگزار نمود.
در این وبینار، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سس ذکر گردید و در ادامه فرایند تولید، فرمول تهیه سس مایونز، ترتیب و نحوه مخلوط کردن اجزا سس تشریح شد.
همچنین نحوه و مراحل بسته بندی توضیح داده شد.