در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403

وبینار" آشنایی با تکنولوژی سس " برگزار شد

وبینار" آشنایی با تکنولوژی سس " با توضیحات لازم در مورد مراحل مختلف تولید در دانشکده ولی عصر(عج) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی، وبیناری با عنوان " آشنایی با تکنولوژی سس " را باارائه فاطمه صالحی دبیر انجمن علمی صنایع غذایی و با حضور دانشجویان و کارکنان دانشکده ملی مهارت ولی عصر(عج) روز سه شنبه مورخ بیست و هفتم  آبان ماه  برگزار نمود.

در این وبینار، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سس ذکر گردید و در ادامه  فرایند تولید، فرمول تهیه سس مایونز، ترتیب و نحوه مخلوط کردن اجزا سس تشریح شد.

همچنین نحوه و مراحل بسته بندی توضیح داده شد.