در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403

وبینار "آشنایی با تکنولوژی سس"

مدرس: فاطمه صالحی دبیر انجمن علمی صنایع غذایی

معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی برگزار می کند:
وبینار آشنایی با تکنولوژی سس


سرفصل:
مواد اولیه فرایند تولید
فرمول تهیه سس مایونز
 مخلوط کردن اجزا سس
 بسته بندی
مراحل بسته بندی
مدرس: فاطمه صالحی دبیر انجمن علمی صنایع غذایی
زمان : روز سه شنبه

1403/08/29 ساعت:13الی 14
لینک  ورود:

https://www.skyroom.online/ch/valiasr/soos