دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران با مدیرعامل گروه صنعتی آسانسور و پلکان برقی بهران آسانبر
در راستای ایجاد تعامل و ارتباط موثر دانشگاه و حوزه صنعت و به منظور توسعه و تقویت فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی و ایجاد هم افزایی در توان علمی و اجرایی، تبادل تجارب و اطلاعات و نیز بهره برداری بهینه و هدفمند از امکانات و توانمندی های علمی و تخصصی موجود به ویژه در حوزه های مهارتی و فناوری، و همچنین هدایت شغلی دانشجویان مبتنی بر طرح تاد طرح توسعه اشتغال پذیری دانش جویان و دانش آموختگان و با عنایت به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر و دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، دکتر کامران رحیمی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، دکتر معلم زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران و هیات همراه با مهندس احمد شاکری مدیرعامل و مهندس خلیلی مدیر فنی گروه صنعتی آسانسور و پلکان برقی بهران آسانبر دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی در این دیدار، دکتر کامران رحیمی نیز با تقدیر و تشکر از استقبال و تعامل موثر و ارزشمند مدیرعامل و اعضای هیات مدیره گروه صنعتی آسانسور و پلهبرقی بهران آسانبر در تجهیز کارگاه آسانسور و پلکان برقی مستقر در دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی و اهدای یک دستگاه پلکان برقی با هدف بهره برداری در حیطه آموزش جهت توسعه و تقویت فعالیت های علمی و ارتقای شاخص های آموزشی مهارتی دانشجویان، تعامل و همکاری صنعت و دانشگاه را بسیار تاثیر گذار و سازنده توصیف کرد و گفت: این تعاملات دوسویه از جهت استفاده از ظرفیت های صنعت در زمینه به روز آوری سرفصل و برنامه های درسی از یک طرف و احصای نیازهای مهارتی صنعت از طرف دیگر می تواند دربردارنده نتایج ارزشمندی برای صنعت و دانشگاه شود.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، دانشگاه فنی و حرفهای را تحولنگر با رویکرد تربیت نیروی ماهر و کارآمد مورد نیاز حوزه صنعت با هدف گسترش کسب و کارهای مهارتمحور در کشور دانست و تصریح کرد: کسب مهارتهای جدید در راستای توسعه صنایع و آموزش نیروی انسانی ماهر و متعهد برای حضور فعال در عرصه تولید مستلزم یک نظام آموزش عالی فنی و حرفهای است و دانشگاه فنی و حرفه ای با عزمی راسخ بنا دارد این امر مهم را تحقق بخشد.
ایشان با تاکید برعدم تطابق دانش آموختگان دانشگاه ها با نیازهای صنعت و اینکه تأمین نیروهای مهارتی موردنیاز بخش صنعت باید از طریق ایجاد کنسرسیوم اشتغال بین دانشگاه و صنعت صورت پذیرد، افزود: یکی از اهداف مهم که باید در این کنسرسیوم اتفاق بیافتد، تربیت و تامین نیروهای کار مورد نیاز در حوزه صنعت است.
دکتر معلم زاده با تاکید بر رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای در تربیت تکنسین ماهر و کارآمد مورد نیاز بازار کار بصورت آکادمیک، مطالبی را در خصوص نیاز جامعه و صنعت به تکنولوژی های غیر هایتک که متولی آن دانشگاه فنی و حرفه ای است اشاره نموده و از آن به عنوان نقطه تمایز و ویژگی منحصر به فرد این دانشگاه یاد کرد.
ایشان، توضیحاتی پیرامون اهمیت رویکرد حوزه مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور، شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد و ایده های محوری و صنایع خلاق بیان کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، با اشاره به اینکه "نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه فنی و حرفه ای تامین کننده متخصصین صنعت می باشد"، در خصوص طرح های ارتباط صنعت و دانشگاه، فرصت های مطالعاتی، ارتباط و ایجاد محیط مشترک تعاملی دانشگاه با صنعت، آموزش های فنی و حرفه ای و استفاده از کارگاه ها در بخش تولید مواردی را ایراد نمود.
در ادامه مهندس احمد شاکری، با تقدیر از تلاش های مدیریت دانشکده فنی انقلاب اسلامی، اقدامات صورت گرفته درخصوص ایجاد زمینه لازم جهت ارتقاء دانش فنی اعضاء و دانشجویان رشته های مرتبط با صنعت آسانسور را بسیار تاثیر گذار و حائز اهمیت برشمرد.
مدیرعامل گروه صنعتی آسانسور و پلکان برقی بهران آسانبر نیز، استقبال و همکاری مسئولان دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی در تعاملات با حوزه صنعت را قابل ستایش خواند و افزود: صنعت آسانسور و پلکان برقی دارای پتانسیل و توانمندی قابل توجهی است و تعامل با دانشگاه می تواند از این توانمندی در جهت آموزش دانشجویان رشته های مرتبط و اعضای صنعت بزرگ آسانسور استفاده شایسته نماید.
وی ابراز امیدواری کرد که با تعامل، همکاری و همیاری ریاست و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران و مدیران گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر، ضمن بهره مندی از دانش فنی و تجارب ارزنده و همچنین استفاده از امکانات و توانمندی های علمی و تخصصی موجود به ویژه در حوزه های مهارتی، فناوری و توانمندی های موجود در راستای ایجاد تعامل و ارتباط موثر دانشگاه و حوزه صنعت و رشد و شکوفایی دانشجویان عزیز، گام های موثری برداشته شود.
در پایان این دیدار به رسم یادبود، با اهدای لوح سپاس از زحمات ارزشمند مهندس احمد شاکری مدیرعامل گروه صنعتی آسانسور و پلکان برقی بهران آسانبر با اهدای لوح سپاس تقدیر و تشکر بعمل آمد.
گفتنی است، گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر، با به کارگیری بزرگترین خط تولید قطعات آسانسور و پله برقی، تولید انبوه این کالاها و نیز به کارگیری بیش از 1600 نیروی انسانی، به عنوان بزرگترین تولید کننده ملی در زمینه قطعات آسانسور و پله برقی و نیز تولید پکیج آسانسور و پله برقی در طی سالیان متوالی توانسته است با تولید محصولات با کیفیت همواره مورد تایید پروژه های عظیم ملی در زمینه ی آسانسور و پله برقی قرار گیرد.
از جمله مهمترین پروژه های ملی آسانسور که با استفاده از محصولات بهران راه اندازی گردیده است می توان به : ساختمان کمیسیون مجلس شورای اسلامی، ایستگاه متروی فرودگاه امام خمینی، مجتمع تجاری اداری شمیران سنتر، مجتمع تجاری مرداس، ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد، مجتمع تجاری هوران کرمان، خطوط مترو تهران و تبریز اشاره کرد. روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران