در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403

بازدید دانشجویان از شرکت نوین سبزی

دانشجویان در این بازدید با روند فرآوری سبزیجات شامل بازبینی، شستشو وضد عفونی، انگل زدایی و بسته بندی و سرد خانه گذاری و همچنین با نحوه کار در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی، قسمت های مختلف آزمایشگاه میکروبیولوژی، نحوه پایش دستگاههای آزمایشگاه و دستورالعمل های مربوط به کارخانجات صنایع غذایی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، همزمان با هفته پژوهش با توجه به ضرورت آشنایی دانشجویان با محیط های علمی، جمعی از دانشجویان گروه صنایع غذایی دانشکده با همراهی استاد زینب حکیم اللهی درمورخ دوازدهم آذرماه از کارخانه نوین سبزی بازدید به عمل آوردند.  
شایان ذکر است دانشجویان در این بازدید با روند فرآوری سبزیجات شامل بازبینی، شستشو وضد عفونی، انگل زدایی و بسته بندی و سرد خانه گذاری و همچنین با نحوه کار در آزمایشگاه میکروبی مواد غذایی، قسمت های مختلف آزمایشگاه میکروبیولوژی، نحوه پایش دستگاههای آزمایشگاه و دستورالعمل های مربوط به کارخانجات صنایع غذایی آشنا شدند.