وبینار استانی با موضوع " عفاف اجتماعی و تشخص زن در تبلور خانواده ی سالم" برگزار شد.
با توجه به اهمیت مساله عفاف و حجاب وبینار استانی با موضوع " عفاف اجتماعی و تشخص زن در تبلور خانواده ی سالم"ویژه دانشکده ها و آموزشکده های استان تهران به میزبانی دبیرخانه عفاف و حجاب (استان تهران، دانشکده فنی و حرفه ای تهران ولی عصر (عج) ) به صورت مجازی در مورخ بیست وششم تیرماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر(عج)، با توجه به اهمیت مساله عفاف و حجاب وبینار استانی با موضوع " عفاف اجتماعی و تشخص زن در تبلور خانواده ی سالم"ویژه دانشکده ها و آموزشکده های استان تهران به میزبانی دبیرخانه عفاف و حجاب (استان تهران، دانشکده فنی و حرفه ای تهران ولی عصر (عج) ) به صورت مجازی در مورخ بیست وششم تیرماه برگزار شد.
در ابتدا محمدرضا جلیلی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای به تشریح سبک زندگی اسلامی، ایرانی برای زنان و جایگاه زن در فرهنگ دینی ، تمدن اسلامی و نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف به عنوان محور اصلی در تربیت نسل و آرامش خانواده، عدم رعایت پوشش درست و تاثیرات منفی آن در اجتماع، منزلت انسانی، شخصیت و جایگاه والای زن با رعایت پوشش مناسب، پرداخت.
سپس دکتر مریم محمودزاده، دکترای تخصصی مطالعات زنان و دکترای مهارتی روانشناسی به تعریف مفهوم عفاف و حجاب در بین زنان و مردان پرداخت.
وی حجاب و عفاف را یکی از شاخص های انسان سالم و بهنجار در جامعه دانست و توضیحات تکمیلی در مورد عفت نگاه و پاک نگاه داشتن آن و حقوق چشم را ارائه نمود.
دکتر محمود زاده جنبه ها و مصادیق عفت در جامعه عفت در نگاه و گفتار و کلام، عفت حضور در جامعه اجتماعی و شیوه تعامل با افراد دیگر در قالب ارزشهای فرهنگی و دینی و ارزشی افراد در جامعه ، عفت در نشان دادن زینت ها، تمایل افرادی به خودنمایی و جلوه گری در اجتماع عفت در پوشش و نوع انتخاب لباس، ارتباط بین مساله عفاف با تحکیم خانواده را بیان نمود وافزود زن در جامعه با حفظ کرامت انسانی و با حضور عفیفانه اجتماعی می تواند نقش موثری داشته باشد .ایشان با اشاره به آیه 21 سوره مبارکه روم ، عوامل مهم در خانواده سالم از قبیل آرامش، سکون، مودت و همدلی با رحمت گسترده الهی در بین همسران را برشمرد و به تشریح خصوصیات زن و نقش تقویت، تقوا و پیشبرد خانواده در مسیر درست تربیت فرزندان با تاکید به شکیبایی و صبر شده پرداخت و وظایف همسران در حقوق خانواده را در تربیت فرزندان،کسب مهارت های لازم جهت ایجاد خانواده سالم از قبیل اخلاق حسنه در راستای ارزشهای دینی دانست.
در ادامه ایشان شاخص های لازم جهت خانواده سالم از قبیل همدلی و همراهی کردن، تبادل عاطفی و هیجانی بین همسران و خانواده، رازداری، عفت در کلام و نگاه، ادب و مهربانی، امنیت بخشی از لحاظ اجتماعی، عاطفی و اقتصادی را بیان نمود. وی عدم حفظ حریم خانواده را مقدمه ای جهت تعارض خانواده دانسته و رعایت خطوط قرمز ارزشهای اسلامی را ضروری خواند.
ایشان به مطالعه کتاب خانواده متعالی دکتر شرفی، روانشناسی ازدواج دکتر افروز ، همسران جوان دکتر قائمی جهت کسب مهارتهای فردی و اجتماعی توصیه نمود.