نمایشگاه صنایع غذایی برگزار شد
در این رویداد 6 گروه از دانشجویان با هدایت دکتر حنانه کره ئی، محصولات مختلف که باخلاقیت و نوآوری در تامین مواد اولیه و همچنین فراوری، تولید نموده بودند را در معرض دید علاقمندان قرار دادند
به گزارش روابط عمومی، نمایشگاهی از پروژه های اجرایی دانشجویان مقطع کاردانی رشته صنایع غذایی دانشکده در مورخ سی ام اردیبهشت ماه در ساختمان آموزش برگزار گردید .
در این رویداد 6 گروه از دانشجویان با هدایت دکتر حنانه کره ئی، محصولات مختلف که باخلاقیت و نوآوری در تامین مواد اولیه و همچنین فراوری، تولید نموده بودند را در معرض دید علاقمندان قرار داده و در میزان محدود به فروش رساندند.
سرپرست دانشکده دکتر بابائی و معاونت آموزشی شهرام مشیری از نمایشگاه بازدید بعمل آوردند و از نزدیک با روش تولید، خواص و ویژگی محصولات عرضه شده، آشنا شدند وحمایت خود را از تولید این محصولات در دانشکده اعلام نمودند.
در این نمایشگاه انواع شیرینی و کیک، نان سنتی، سرکه، سس کامبوجا، انواع گز و لواشک که بدون استفاده از شکر و آرد سفید و با ترکیباتی جدید بصورت پروبیوتیک و مناسب افراد دیابتی، تولید شده بود، به نمایش و فروش گذاشته شد.
شایان ذکر است این نمایشگاه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.