بازدید دکتر خسرویان از دانشکده فنی و حرفهای شهید رجایی کاشان
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای چهارشنبه 27 اردیبهشت 1402 از دانشکده فنی و حرفهای شهید رجایی کاشان بازدید کرد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در ادامه سفر بازدیدی خود به شهر کاشان، عصر امروز چهارشنبه 27 اردیبهشتماه 1402 با حضور در دانشکده فنی و حرفهای شهید رجایی کاشان و بازدید از بخشهای مختلف، با کارکنان این دانشکده دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر خسرویان فرصت دیدار با اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی دانشگاه را به شنیدن سؤالات و دغدغههای همکاران اختصاص داد و سپس با پاسخ به سؤالات مطرحشده، مشارکت همکاران برای نیل به دانشگاه تراز را مطالبه کرد.
ریاست دانشگاه در پاسخ به سؤالی در خصوص وضعیت پرداخت حق التدریس همکاران، ضمن تشریح شرایط مالی دانشگاه در زمان تغییر مدیریت و قیاس با وضعیت کنونی، اقدامات انجام شده برای تأمین نقدینگی برای از بین بردن نارضایتی عمومی ناشی از معوقات پرداختی همکاران در یک سال و نیم گذشته از جمله تسویه حدود ۸۰ میلیارد حق التدریس معوق، به روز شدن پرداخت حق التدریسها، تسویه حدود ۹۰ میلیارد بدهی به صندوق بازنشستگی، مدیریت هزینه های حضوری شدن دانشگاه در دوره پساکرونا، صرفه جویی در هزینه های ترم تابستان با الگوی ارائه یکپارچه و سراسری دروس به صورت مجازی و ایجاد امکان بالابردن حق الزحمه هر یک از اساتید در این دوره را مرور کرد.
دکتر خسرویان در پاسخ به سؤالی در خصوص کمبود نیروی انسانی دانشکده با اشاره به خروج بخش قابل توجهی از نیروی انسانی دانشگاه تا سال ۱۴۰۴ به دلیل بازنشستگی، اقدامات بنیادین انجام شده از جمله تشکیل هیئت امنای ذی نفوذ با قدرت تاثیر واقعی برای ریل گذاری صحیح برای دانشگاه، اخذ مجوز جذب ۱۰۰۰ نفر یاور علمی و ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت علمی را مطرح کرد و به تشریح فرایند مورد نیاز به ثمر رسیدن آن پرداخت.
ریاست دانشگاه با طرح موضوع لزوم اقناع پذیری ساختار دانشگاه برای اجرایی شدن این مجوز در سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، تسریع مشارکت واحدها در پالایش و بازتعریف پستها و ساختار سازمانی را امری ضروری برشمرد.
در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص نیاز به تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و زیرساخت، دکتر خسرویان خاطرنشان کرد: با پیگیریها و رایزنیهای انجامشده، در برنامه هفتم توسعه پیشنهاد تخصیص اعتبار ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای تجهیز و تکمیل کارگاهها، زیرساختها و طرحهای نیمه تمام عمرانی به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
وی در بخش دیگری از صحبت در خصوص تأمین اعتبارات مورد نیاز دانشگاه، با اشاره به راه اندازی کارگروه درآمدزایی، لزوم عدم اتکا به بودجه های دولتی و پایدارسازی درآمدهای دانشگاه را شرط لازم برای دوام و بقای دانشگاه دانست و تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در هر منطقه و استان باید به نیازهای صنایع آن منطقه پرداخته و با اتصال نظام ایده ها به نظام مسائل و نیازهای صنعت، استاد صنعتپسند، دانشجوی صنعتپسند و فارغ التحصیل صنعتپسند تربیت کند.
دکتر خسرویان خاطرنشان کرد: متأسفانه در ۱۰ سال گذشته توازن نیروی مورد نیاز زنجیرههای پیچیده صنعتی را از دست دادهایم و به جای تربیت چندین تکنیسین به ازای هر مهندس، این نسبت عوض شده است و در صورتی که برای سالهای آتی مطابق نیاز صنعت برنامه ریزی نشود، به مشکلات بسیار بزرگتری در تامین نیروی کار کشور برخورد خواهیم کرد و با توجه اینکه دانشگاه فنی و حرفهای تنها دانشگاهی است که تکنیسین تربیت میکند تمامی واحدهای دانشگاهی باید ضمن عمیقتر کردن رابطه با صنایع منطقه خود، از این ظرفیت به صورت هوشمندانه از یک سو برای رفع نیاز صنعت و افزایش تولید و از سوی دیگر برای کمک به افزایش اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه استفاده کنند.
در پایان این برنامه دکتر خسرویان از مرکز رشد دانشگاه بازدید و پس از آن با حضور در سلف سرویس و خوابگاه دانشجویی در جمع دانشجویان قرار گرفت و با آنها به گفتوگو پرداخت .