حضور دانشگاهیان فنی و حرفه ای استان تهران در مراسم یازدهمین سالگرد شهادت سرلشکر پاسدار شهید حسن طهرانی مقدم
به گزارش روابط عمومی، صبح امروز جمعه 20 آبان ماه، مهندس اردشیر عبدی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران با همراهی دکتر محمد رضا جلیلی رییس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر بسطامی رییس دانشکده دختران ولیعصر تهران (عج)، دکتر پور جوان سرپرست آموزشکده فنی پاکدشت و جمعی از کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان، با حضور در بهشت زهرا(س) در مراسم یازدهمین سالگرد عروج ملکوتی پدر موشکی ایران، سردار سرلشکر پاسدار شهید حاج حسن طهرانی مقدم شرکت کردند.
بنابراین گزارش، مهندس عبدی در حاشیه این مراسم در مصاحبه ای با اشاره بر اینکه بایستی نگاه دانشجویان و استادان به عرصه علم ورزی، نگاه جهادی باشد اظهار داشت: تلاش های مجاهدانه عزیزانی چون شهید حسن تهرانی مقدم ریشه بر این نگاه و بینش دارد. نگاهی که روز به روز عرصه های انحصار طلبی علم جهانی را خواهد شکست و بر عزت و اقتدار میهن اسلامی می افزاید.
وی افزود: ما دانشگاهیان فنی و حرفه ای در سالروز عروج این شهید والامقام که خود از مفاخر و دانش آموختگان رشته متالورژی این دانشگاه است با تمام وجود اعلام می داریم، این راه مبارک را ادامه خواهیم داد و در جهاد علمی و مهارتی و در راستای ماموریت های تعریف شده ذره ای ترس، یأس، کندی و ناامیدی به خود راه نخواهیم داد و با تقویت روحیه جهادی در دانشجویان جوانِ این سرزمین، روز به روز بر جمع پیشرفت ها و توفیقات علمی خواهیم افزود.
دکتر محمد رضا جلیلی رییس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای و مشاور تعلیم و تربیت سارمان بسیج اساتید کشور ضمن تسلیت شهادت این دانشمند برجسته و تراز انقلاب، با تأکید بر گفتمان علم و اینکه دین اسلام بر علم آموزی و علمورزی تأکید دارد گفت: بیش از ۴۰ سال است که ملت انقلابی ایران، گام در این مسیر پر فراز و نشیب نهادهاند؛ مسیری که انحصارطلبان استکباری، به بهانه های مختلف و ترفندهای گوناگون سعی در متوقف کردن این شتاب علمی کشور را دارند.
وی افزود : عالمان و دانشمندان و جویندگان علم در این سرزمین باور کرده اند که برای طی این طریق سخت و دشوار، و به تعبیر مقام معظم رهبری برای دست یابی قله های علم و رسیدن به رستاخیز علمی نباید لحظه ای از تلاش و حرکت و فداکاری غفلت ورزید . زیرا همین اروپا علی رقم تهی بودن از بنیان های اخلاقی ،به برکت همین دانش و اقتدار علمی توانسته قدرت و ثروت نامشروع دویست ساله برای خود فراهم نماید ،بنابراین با الگو پذیری و تاسی از این دانشمند پر افتخار کشور بنظر می آید آنچه در این عرصه نیاز مبرم است، شجاعت علمی و فداکاری و فهم فقیهانه و ابداع و عدم توقف است و این چیزی است که در یک کلام می توان بدان جهاد علمی اطلاق کرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران خاطر نشان کرد: شهید تهرانی مقدم پدر صنایع موشکی و این سردارمقتدر ایرانی ،میدانست که برای بازدارندگی در مقابل دشمن، ارتقای توان نظامی و قدرت موشکی کشور ضرورتی اجتنابناپذیر است. او بر این باور بود که برای مقابله با دشمن باید به توان علمی و ظرفیتهای داخلی متکی بود.
گفتنی است، شهید حاج حسن طهرانی مقدم، 21 آبان ماه سال 1390 به شهادت رسید. رهبر معظم انقلاب در پیامی که به مناسبت شهادت ایشان صادر کردند. شهید طهرانی مقدم را با عباراتی نظیر "سردار عالیقدر"، "دانشمند برجسته" و "پارسای بیادعا" مورد خطاب قرار دادند.
سرلشکر حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه و جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران، خانواده معزز شهید و همرزمان وی در این مراسم حضور داشتند.
روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران