بازدید رئیس مرکز تحقیقات نوآوری و تجاری سازی هوشمند سیستم های کامپیوتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز از دانشکده فنی انقلاب اسلامی
در راستای تعاملات علمی و پژوهشی بین مراکز دانشگاهی و به منظور توسعه و تقویت فعالیتهای علمی، پژوهشی و آموزشی و ایجاد هم افزایی در توان علمی و اجرایی، تبادل تجارب و اطلاعات و نیز بهره برداری بهینه و هدفمند از امکانات و توانمندیهای علمی و تخصصی موجود به ویژه در حوزه های مهارتی، فناوری و بهره مندی از امکانات و توانمندی های متقابل در اجرای طرحهای مبتنی بر دانش، فناوری و تجاری سازی نتایج حاصل از تحقیقات، جلسه ای مشترک بین دانشکده فنی انقلاب اسلامی و مرکز تحقیقات نوآوری و تجاری سازی هوشمند سیستم های کامپیوتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، روز یکشنبه پانزدهم آبان ماه، مهندس عبدی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران با دکتر جهانشاهی رئیس مرکز تحقیقات نوآوری و تجاری سازی هوشمند سیستم های کامپیوتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مهندس عبدی، ضمن بیان تاریخچه مختصری از شکل گیری دانشگاه فنی و حرفه ای، به معرفی فضاهای کالبدی و بخش هایی از امکانات و رشته های آموزشی دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی پرداخت. ایشان دانشگاه فنی و حرفه ای را به عنوان یک دانشگاه ماموریت گرا معرفی نموده و رسالت اصلی دانشگاه را تربیت تکنسین ماهر و نیروهای کارآمد و آشنا به فناوری های جدید به صورت آکادمیک در جهت پاسخگویی به نیازهای تولید و اقتصادی کشور برشمردند.
در ادامه دکتر جهانشاهی، راهاندازی و حمایت از سراهای نوآوری را راهی مهم و موثر برای ساخت پل میان دانشگاه و صنعت دانست و ادامه داد: ارتباط مستقیم بین دو حوزه دانشگاه و صنعت، معمولا با مشکلاتی مواجه می شود، بنابراین باید حلقههایی میان این دو نهاد ایجاد شود. در واقع دانشگاه از طریق سرای نوآوری به شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای دانشبنیان به کارگزارها و کارگزارها به صنعت متصل میشوند و بدین ترتیب پلی میان دانشگاه و صنعت ایجاد میشود.
وی خاطر نشان کرد: سرای نوآوری سیستمهای هوشمند و فناوری های نرم واحد تهران مرکز به منظور گسترش و تقویت ارتباط علمی بین مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی و صنعتی کشور در زمینههای مختلف علوم مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی و سایر علوم مربوطه در راستای تحقق اهداف، آمادگی خود جهت حمایت از تمامی ایدههای فناورانه و نوآورانه را داشته و در جهت تبدیل ایده به محصول تلاش خواهد کرد.
شایان ذکر است که بعداز برگزاری جلسه، از امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی و فضای دانشکده و ظرفیت های موجود در دانشکده بازدید بعمل آمد.