در حال بارگذاری ...
جمعه 28 دی 1403

دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال

دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال

مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشکده فنی دختران ولی عصر (عج) با همکاری گروه صنایع غذایی برگزار می کند:

دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال

مدرس: خانم ها مهندس الهه اربیدار و مهندس پری صانعی

هزینه دوره: 120000 تومان

مهلت ثبت نام : 26 اردیبهشت لغایت 4 خرداد

زمان دوره: 6 ساعت

تاریخ برگزاری دوره: 5 خرداد ساعت 14-8

با اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه فنی و حرفه ای

https://valiasr.nus.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5648لینک ثبت نام و پرداخت هزینه:
شماره تماس جهت هماهنگی و کسب اطلاعات تکمیلی: 33899981-021