دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال
دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال
مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشکده فنی دختران ولی عصر (عج) با همکاری گروه صنایع غذایی برگزار می کند:
دوره آموزشی: اندازه گیری پروتئین فرآورده های گوشتی به روش کجلدال
مدرس: خانم ها مهندس الهه اربیدار و مهندس پری صانعی
هزینه دوره: 120000 تومان
مهلت ثبت نام : 26 اردیبهشت لغایت 4 خرداد
زمان دوره: 6 ساعت
تاریخ برگزاری دوره: 5 خرداد ساعت 14-8
با اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه فنی و حرفه ای
https://valiasr.nus.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5648لینک ثبت نام و پرداخت هزینه:
شماره تماس جهت هماهنگی و کسب اطلاعات تکمیلی: 33899981-021