دوره آموزشی اندازه گیری چربی انواع فرآورده های گوشتی با استفاده از سوکسله
لینک ثبت نام و پرداخت هزینه: https://valiasr.tvu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id5347
دوره آموزشی اندازه گیری چربی انواع فرآورده های گوشتی با استفاده از سوکسله
مدرس: مهندس الهه اربیدار- مهندس راحله خانجانی گلورزی
هزینه دوره: 75000 تومان
مهلت ثبت نام : 22 فروردین لغایت 20 اردیبهشت
زمان دوره: 8 ساعت
تاریخ برگزاری دوره: 21 و 22 اردیبهشت (ساعت 13-9)
با اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه فنی و حرفه ای
لینک ثبت نام و پرداخت هزینه:
https://valiasr.nus.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5347