در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403

دوره آموزشی اندازه گیری چربی انواع فرآورده های گوشتی با استفاده از سوکسله

لینک ثبت نام و پرداخت هزینه:  https://valiasr.tvu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id5347

دوره آموزشی اندازه گیری چربی انواع فرآورده های گوشتی با استفاده از سوکسله

 


مدرس: مهندس الهه اربیدار- مهندس راحله خانجانی گلورزی

هزینه دوره: 75000 تومان

مهلت ثبت نام : 22 فروردین لغایت 20 اردیبهشت

زمان دوره: 8 ساعت

تاریخ برگزاری دوره: 21 و 22 اردیبهشت (ساعت 13-9)


با اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه فنی و حرفه ای

لینک ثبت نام و پرداخت هزینه: 
https://valiasr.nus.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5347