اولین شورای پژوهشی استانی دانشکده فنی و حرفه ای ولی عصر(عج) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای ولی عصر(عج)، اولین شورای پژوهشی استانی دانشکده فنی و حرفه ای ولی عصر(عج) به صورت مجازی با حضور رییس دانشکده خانم دکتر فعال، معاون آموزشی و پژوهشی، اعضای هیات علمی و مدیران گروه و مهمان ویژه پروفسور جهانشاهی معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و دکتر یعقوب دادگر مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه در مورخ سیزدهم تیرماه در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا دکترفعال ضمن خیرمقدم از پروفسور جهانشاهی جهت پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه تشکر نمودو سپس توضیحاتی در مورد فعالیت های پژوهشی دانشکده بیان نمود .
در ادامه مهمان ویژه این نشست مجازی، معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای از ریاست دانشکده و همکاران در راستای انجام فعالیت های پژوهشی با توجه به شرایط جامعه و وجود ویروس منحوس کرونا سپاسگزاری نمود و از بازدید گذشته خود از دانشکده ابراز خرسندی نمود.
وی توضیحاتی در مورد پاداش مقالات، سند تحول، فعالیت های مرکز نوآوری و رشد، ارتباط با سایر مراکزو کارآفرینی و انتشارات و سیاست های کلان در این حوزه بیان نمود.
ایشان باورقلبی جهت حل مشکلات توسط دانشجویان و اساتید جوان را نکات مهم در ارتباط با صنعت دانست و بیان داشت" حوزه فناوری و پژوهش یک حوزه فانتزی نیست بلکه موتور پیشران در نسل دوم و چهارم است که نیاز به یک جهاد و مبارزه کلی دارد."
وی در سخنان ارزشمند خود به نکات کلیدی اشاره نمود و گفت"اگر یک دانشگاهی ذیل یک وزارت خانه است باید در چارچوب آن وزرات خانه فعالیت نماید و شیوه نامه های خود را در راستای آن وزرات خانه بومی سازی نماید"
پروفسور جهانشاهی بر مستند سازی درست جهت نشان دادن تفاوتهای دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید نمود و خواستار ارتقا دانشگاه فنی و حرفه ای با وضعیت موجود در حوزه پژوهشی و فناوری شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان یک سوال که" چه کسی باید تربیت اساتید مهارتی کشور را به عهده داشته باشد؟ "به نکات ارزشمندی در راستای تربیت ظرفیت جدیدی از دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا اشاره نمود و ماموریت اصلی دانشگاه را تربیت پنجه ماهر فوق لیسانس در حوزه مهارت فنی و حرفه ای دانست و گفت" ما می توانیم دانشگاه ملی مهارت را راه اندازی کنیم و اساتید خودمان را پرورش دهید . این دانشگاه متعلق به شما نخبگان و خبرگان دانشگاهی است و تلاش کنید تا این دانشگاه را به تراز واقعی خودش برسانید."
در ادامه معاون پژوهشی وآموزشی دانشکده خانم ملتمس گزارشی اجمالی از فعالیتهای انجام شده در واحد پژوهش دانشکده ارائه نمود و توضیحات تکمیلی توسط مهندس عمادی مسوول پژوهش دانشکده از قبیل فعالیت های انجام شده و برنامه های پیش بینی شده در حوزه پژوهش در سال جاری ارائه شد.
سپس دکتر دادگرضمن تشکر از سند تحول دانشکده ولی عصر (عج)، آن را به عنوان یک سند الگو در کشور بیان نمود و در ادامه در مورد کمیته تجهیزات با عضو گیری جدید و سیاست گزاری جدید کار، تجهیزات و آزمایشگاه مجازی، راه اندازی سامانه جدید طرح های پژوهشی در سال جدید در راستای تسریع دریافت طرح های پژوهشی، راه اندازی شورای استانها و سایر موارد توضیحات تکمیلی را بیان نمود. ایشان به سوالات حاضرین در حوزه پژوهشی نیز پاسخگو بودند.
شایان ذکر است در این جلسه بحث و تبادل در مورد فعالیت ها و مشکلات پژوهشی نیز انجام پذیرفت .