وبینار بزرگداشت مقام استاد در دانشکده فنی و حرفه ای ولی عصر (عج) در سال 1400 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای ولی عصر(عج)، همزمان با روز شمار پژوهش های کاربردی در هفته آموزش و به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ی شهید والا مقام استاد مطهری و قدردانی از مقام شامخ استاد، مراسم مجازی با شکوهی با حضور رییس دانشکده خانم دکتر فعال، معاونین، مدیران گروه و جمع کثیری از اساتید و مهمان ویژه پرفسور جهانشاهی معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشوردر مورخ بیست و ششم اردیبهشت در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا دکترفعال ضمن خیرمقدم به اساتید با اشاره به مقام استاد، جایگاه معلم و تربیت در دین را والا دانست وگفت" این مراسم به علت رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد و امیدوارم این برنامه مهرآفرین بر دلنشین هم باشد این هفته که با نام آموزش و پژوهش نامگذاری شده است را به تمامی اساتید تبریک می گویم دانای عشق روزت مبارک "
در ادامه همچنین ایشان توضیحات تکمیلی در مورد افتتاح پروژه پژوهشی دیوارنگاره ولی عصر (عج) در ساختمان آموزش توسط گروه گرافیک و اجرای طرح سر در خوابگاه نرگس توسط گروه معماری در هفته آموزش را بیان نمود و با اشاره به اهمیت کارتیمی و همدلی بین افراد در حصول نتایج ارزشمند این فعالیت ها از زحمات همه همکاران و اساتید تشکر نمود. رییس دانشکده حضور پروفسور جهانشاهی در این مراسم را باعث افتخار دانست و ازحضور ایشان در این مراسم ابراز خرسندی نمود.
سپس مهمان ویژه این نشست مجازی، معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تبریک اعیاد و آرزوی قبولی طاعات و عبادات از اساتید، معلمین و جامعه دانشی کشور، از ریاست دانشکده و همکاران ایشان به علت ایجاد این فرصت سپاسگزاری نمود؛ ایشان در سخنان ارزشمند خود به نکات ارزشمندی اشاره نمود و گفت"در اولین نکته به مجموعه آموزشکده های دخترانه فنی و حرفهای و دشواری ها و مشقت های حضور و کسب توفیق و موفقیت توسط بانوان در جامعه ای که سایه مردسالاری در آن حاکم است اشاره نمود و گفت" حتی با توجه به بهتر شدن شرایط، حضور بانوان در جامعه همچنان در شرایط برابری قرار ندارد. بنابراین اگر کاری در واحد دختران صورت میگیرد سختی و ارزش آن بیشتر است و باید تقدیر ویژه ای از آن گردد.
نکته دیگر در حوزه پژوهش های کاربردی است و در برگیرنده حلقه های تولید، علم، فناوری، صنعت و بازار است که سه گزینه فناوری، صنعت و بازار در دانشگاه های فنی حرفه ای با توجه به عملکرد آنها دارای بیشترین کاربرد می باشند به عبارتی پروژه های کاربردی از این دانشگاهها خروجیهای فاخر تری می تواند داشته باشد؛ و نکته پایانی، در ۵ یا ۶ سال اخیر تمرکز در اقتصاد کشور بر روی اقتصاد نفتی بود که با توجه به رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای که دانشگاه عملی است می توان بسیاری از موانع را به وسیله اینوویشن یا نوآوری از بین برد و با تکیه بر توانایی دانشجویان و نوآوری آن ها مبتنیست اقتصاد نفتی به سمت اقتصاد نفعی برود، امید است در گام دوم بتوانیم سفره مردم را قوت بخشیده و از توان دانشجویان و اساتید استفاده بهتر ببریم."
در ادامه معاون آموزش دانشکده خانم ملتمس ضمن تشکر از اساتید اعلام نمود کلاس های مجازی توسط اساتید دلسوز و صبور به بهترین شکل برگزار شده است و اکنون از مجموعه محتواهای تولید شده توسط اساتید میتوان برای دانشکده استفاده کرد. ایشان در ادامه به معرفی اساتید نمونه و همچنین تقدیر و تشکر از مدیران گروه پرداخت .
از دیگر برنامه های خلاقانه این مراسم مجازی ، حضور دو تن از نمایندگان اساتید و دانشجویان را می توان نام برد.
استاد مقدس نماینده اساتید ضمن تشکر از اساتید و دانشگاه برای انتخابشان به عنوان نماینده، شغل استادی را بسیار خطیر عنوان نمود و فعالیت اساتید را یک کار باارزش با وظیفه سنگین برای تربیت نسل آینده دانست و انتقال علم توسط استاد به بهترین شکل به دانشجویان کار سختی بیان نمود.
ایشان در ادامه سخنان خود گفت اعتقاد دارم که یک جوان و معلم و یک قلم و یک کتاب دنیایی را تغییر می دهد و تنها راه نجات دنیا و بهتر کردن زندگی است.
سپس دانشجو خسروی مسوول بسیج دانشکده و نماینده دانشجویان ضمن تشکر از مسوولین به علت پاسخگویی به موقع و سریع به مشکلات و پیام های دانشجویان و کلیه دست اندرکارانی که موجبات فراگیری دروس از طریق مجازی را فراهم نمودند از اساتید به علت سختی های کلاسهای مجازی قدردانی نمود و آرزو کرد تا در سال آینده دانشجویان بتوانند در محضر اساتید و به صورت حضوری از محضر ایشان بهره ببرند.
از دیگر برنامه خلاقانه این مراسم افتتاح پروژه های گروه معماری و گرافیک را می توان نام برد.
حسن ختام این مراسم باشکوه مجازی، پخش کلیپ جشنهای بدون کرونایی روز اساتید سال های گذشته در دانشکده بود. شایان ذکر است این وبینار مورد استقبال اساتید کثیری قرار گرفت.