در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403

رونمایی از تولیدات مرکز شوفایی خلاقیت و نوآوری در زمینه تولید و بسته بندی میوه های خشک و دمنوش

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته جهانی کارآفرینی و هفته پژوهش مراسم رونمایی از نمونه تولیدات یکی از هسته های نوآورینه مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشکده با حضور رییس دانشکده دکتر فعال ، معاون آموزشی و جمعی از همکاران و نماینده دانشجویان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در مورخ بیست و پنجم آذرماه درمرکز نوآوری دانشکده برگزار شد.

در این  مراسم ، دکتر فعال ضمن تبریک هفته پژوهش  از استاد مربوطه و دانشجویان شرکت کننده در این طرح تشکر نمود و بر لزوم ادامه و گسترش هسته های فناور در دانشکده تاکید نمود. ایشان همکاری بین رشته ای بین گروه گرافیک و صنایع غذایی  رابسیار عالی ارزیابی کرد و تداوم همکاری سایر گروههارا نیز خواستار شد.

در ادامه ، نماینده دانشجویان، دانشجو  محدثه سلکی به بیان فرایند انجام کار پرداخت و با اهدای نمونه محصولات تولیدی به افراد حاضر در مراسم، از پرسنل دانشکده تقدیر نمود..

شایان ذکر است استاد کارآفرینی دانشکده ، استاد فاطمه حاتمی ضمن ایجاد هسته نوآورانه تولید محصولات میوه خشک و دمنوش ها در این مرکز با همکاری جمعی از دانشجویان به تولید نمونه اولیه این محصولات اقدام نمود و برای طراحی، لوگو و لیبل بسته بندی ها از همکاری گروه گرافیک دانشکده به سرپرستی استاد اعظم السادات رزاقی، بهره برده شد و یک کار گروهی بین رشته ای در این خصوص انجام پذیرفت.