وبینار " تقلبات مواد غذایی" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر (عج)، وبینارتقلبات مربوط با عطر و طعم در مواد غذایی با حضوراساتید، کارکنان و دانشجویان در مورخ هفدهم آذر ماه برگزار شد.
در این وبینار مدیرگروه رشته صنایع غذایی،استاد الهه اربیدارمطالب خود را با ذکر تاریخچه ای از تقلب در مواد غذایی و نحوه آن در دوران گذشته و معرفی یک جلد کتاب در این زمینه آغاز کرد ونکات ارزشمندی در مورد تعریف تقلب در مواد غذایی از نظر FDA و انواع تقلب آگاهانه و ناآگاهانه و نتایج آن ارائه نمود.
ایشان به ذکرچند نمونه از مواد غذایی که متحمل تقلب می شوند و نحوه تشخیص آن پرداخته و توضیحاتی در زمینه طعم دهنده های مصنوعی و مضرات آنها ارائه داد؛ سپس به دسته بندی انواع تقلب به لحاظ میزان خطر و تقلبات از لحاظ ماهیت مواد استفاده شده در این موارد اشاره نمود. شایان ذکر است این وبینارمورد استقبال مخاطبین واقع شد.