کارگاه آموزشی تخصصی، ویژه اساتید گروه معارف دانشگاه فنی و حرفه ای دردانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر(عج)برگزار شد.
کارگاه آموزشی سواد رسانه ای و اصول وفنون مشاور با حضور نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای، حجت الاسلام والمسلمین بنیان جوادی ،دکتر جلیلی رییس بسیج اساتید دانشگاه و اساتید گروه معارف استان تهران، در تاریخ 10تیرماه 1397در سالن جلسات دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر(عج) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر(عج)، در ابتدای این نشست ، دکتر فراهانی،مدیر گروه معارف دانشگاه فنی و حرفه ای ومعاونت آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای ،ضرورت برگزاری کارگاه های آموزشی برای اساتید معارف به عنوان تبیین کننده مسائل دینی در دانشگاه ها را دردو محوربیان نمود.ایشان همچنین به عدم وجود فرصت کافی برای مطالعه در همه مباحث معارفی به جهت گستردگی موضوعات معارف و وجود تنوع وتکثر شبهات در فضای مجازی و عدم امکان بررسی همه شبهات توسط هرفرد اشاره کرد وبا توجه به ضرورت ارتباط و همکاری علمی بین اساتید، برگزاری مباحثات علمی تخصصی در هر رشته بین اساتید خاص آن رشته تحت عنوان گفتگوی ماه را خواستار شد. دکتر فراهانی، راه اندازی کانال گروه معارف اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در بستر پیام رسان سروش را نیز به اطلاع مدعوین رساند.
در ادامه خانم ملتمس ،معاون آموزش دانشکده، ضمن ابراز خرسندی و خیر مقدم به مهمانان ،برگزاری این کارگاه را برای رشد وتعالی اساتید مفید دانست.
سپس دکتر سعید مدرسی دانش آموخته دوره دکترای علوم تربیتی، عضو هیات علمی اولین دوره المپیاد سواد رسانه ای و اولین همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی ، مسئول کارگروه سواد رسانه ای مجتمع فرهنگی آموزشی میزان به نکات ارزشمندی در مباحث سواد رسانه ای از قبیل آشنایی با سیر تحولات فرهنگی و تربیتی در عصر حاکمیت رسانه ها، لزوم اتخاذ رژیم مصرف رسانه ای و صیانت هوشمندانه، راه کارهای مواجهه ی فعالانه و تقادانه با پیام های رسانه ای، پنج مهارت کلیدی برای تربیت موفق فرزندان در عصر ارتباطات، فرصت ها و تهدیدهای تلفن همراه و شبکه های اجتماعی، کارکردها و چالش های بازی های رایانه ای درارائه نمود.
استاد دانشگاه با تاکید برشناخت ذات رسانه تصریح کرد،در قرن بیت و یک با سواد کسی است که می تواند با استفاده از سواد شش گانه (عاطفی،ارتباطی،مالی،رسانه ای،تربیتی،رایانه ای) ،ارتباط برقرار نماید. دکتر مدرسی در ادامه در مورد انواع هوش و راه کارهای مواجهه با چالش های رسانه،ویژگی های چهارگانه فضای سایبری،هوش دیجیتال و معرفی کتاب های مربوط به حوزه سواد رسانه ای اشاره نمود و توصیه های ضروری برای کسب مهارت لازم برای والدین درعصررسانه اشاره نمود.
شایان ذکر است در بخش دوم، کارگاه آموزشی اصول و فنون مشاوره توسط دکتر نعیمی، دکتری راهنمایی و مشاوره ،استادیار دانشگاه علامه طباطبایی ارائه شد. گفتنی است در این کارگاه جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد.