سمینار بزرگ کارآفرینی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ، سیمنار بزرگ کارآفرینی ایجاد فرصت های درآمدزایی حین تحصیل و پس از تحصیل با حضور رئیس دانشکده دکتر فعال ،اساتید، همکاران و دانشجویان ، در تاریخ 97/9/6 در سالن ریحانه دانشکده برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر فعال ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت کارآفرینی مبحثی است که امروز رواج گسترده ای یافته است اما در دانشگاه فنی وحرفه ای با توجه به رسالت و ماموریت این دانشگاه که تربیت تکنسین ماهر است واژه کارآفرینی معنا و مفهوم دیگری دارد و اکنون باید با تفکر نوینی به مساله کارآفرینی و اشتغال نگاه کنیم .
در ادامه سخنران ویژه این مراسم پروفسور داود فدایی کارآفرین برتر کشور و استاد دانشگاه امیرکبیر با بیان شیوای خود تجربیات ارزشمند فعالیتهای خود در زمینه ایجاد اشتغال را به مدعوین ارائه نمود.
ایشان تصریح کرد در دنیای امروز وضعیت کسب و کار تغییر یافته و برای ایجاد کار نیاز به پشتوانه فکری و یک بستر مناسب می باشد و برای یک سری کارها در کمترین زمان می توان بهترین نتیجه را کسب کرد. وی اهداف کلان جهت جذب منابع مالی برای ایجاد و توسعه کار کارآفرینان را تشریح نمود، همچنین اهداف اصلی را مدیریت سرمایه های خود کوچک و متوسط، ایجاد اشتغال برای نیروی کار علاقه مند و مستعد، بکارگیری منابع تحصیلی جهت ایجاد ارزش افزوده، استفاده از سیستم های نوین توزیع فروش در داخل و خارج از کشور بیان نمود.
استاد دانشگاه در ادامه اهداف فرعی از قبیل شناسایی و راه اندازی و نظارت داوطلبانه در پروژه های نوآورانه پایدار و مواد در سطح کشور، ویژه جوانان مستعدکم درآمد، زنان بی سرپرست خانوار، از طریق جذب کمک های معنوی اشخاص حقیقی و حقوقی مبتنی بر سیستم تحت وب عنوان نمود.
ایشان نتایج فعالیت در راستای کارآفرینی را درآمد زدایی برای اقشار مستعد و علاقه مند به کار، کاهش مهاجرت به کلان شهرهای کشور، از طریق راه اندازی شبکه راهبردی نو آورانه در ایجاد و توسعه، مشاغل خرد کوچک متوسط با تامین منابع از خیرین، اشتغال سرمایه گذاران سازمان های فعال در حوزه فعالیت های اجتماعی نهادهای ذی ربط در داخل و خارج کشور دانست.
دکتر فدایی تفاوت های دنیای اشتغال امروز و فردا را نیز با بیان خاطرات شیرین فعالیت های خود توضیح داد. ایشان همچنین راهکار هایی برای اشتغال زایی مبتنی بر نوآوری دربین قشر دانشجو و ایجاد و توسعه شبکه درآمد زدایی مبتنی بر نوآوران برمبنای پتانسیل فارغ التحصیلان و دانشجویان مستعد و نوآور دانشگاه ها با توجه به شاخص های مورد ارزیابی جهت همکاری با شبکه را نیز ارائه نمود.
گفتنی است این سمینار مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.