در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403

آیین افتتاحیه کتابخانه مرکزی دانشکده همزمان با مراسم روز دانشجو و هفته پژوهش برگزار شد

آیین افتتاحیه کتابخانه مرکزی دانکشده همزمان با  مراسم روز دانشجو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده، آیین افتتاحیه کتابخانه مرکزی دانشکده همزمان با گرامیداشت یاد شهدای 16 آذر سال 1332 و روز دانشجو در 19 آذر1396 در سالن ریحانه دانشکده با حضور پرشور دانشجویان، اساتید، همکاران و مهمانان ویژه جناب آقای دکتر حافظی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، آقای مهندس قلم چی مدیرعامل بنیاد فرهنگی آموزشی قلم چی و هیات همراه ، آقای دکتر سلیمانی دبیر ستاد خیرین وزارت علوم،آقای مهندس فروتن کارآفرین برتر صنایع غذایی و مشاور ارشد بنیاد ملی حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای  ،آقای مهندس عبدی رییس دانشکده انقلاب اسلامی برگزار شد.
 در ابتدای مراسم ریاست دانشکده خانم دکتر صباحی ضمن خیرمقدم به مدعوین و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو گفت: دانشجویان در حرکت اعتراضی خود درسال ٣٢با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند که این باعث پیروزی انقلاب شد .

دکتر صباحی در مورد نحوه اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان برتر توضیحاتی را ارائه نمودند و خواستار رقابت بیشتر در جهت کسب بورسیه در بین دانشجویان شدند.

دکتر صباحی طی سخنانی در این مراسم گفت: با تجهیز و بازسازی کتابخانه این دانشکده، به طور هفتگی بالغ بر 700 دانشجو از امکانات آن بهره مند می شوند؛ در حالی که پیش از این به دلیل تجهیزات ضعیف کتابخانه ای، حضور دانشجویان به منظور برخورداری از فضای مطالعه بسیار کم رنگ بود.

وی خاطرنشان کرد: تعداد 2500 دانشجو در ۱۳رشته تحصیلی و در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این دانشکده مشغول به تحصیل اند که اغلب آنان رتبه های برتر کنکور دانشگاه فنی و حرفه ای و استعدادهای درخشان هستند.

دکتر صباحی گفت: امروز بورسیه ۱۰۴ دانشجوی واجد شرایط اعطاء می شود؛ این موضوع انگیزه دانشجویان را برای رقابت در تحصیل ایجاد میکند و باعث افتخار است که این امر توسط بنیاد قلم چی انجام می شود.
وی با اشاره به فرصت تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای تلاش بیشتر جهت کسب علم و دانش را از دانشجویان خواستار شد.

در ادامه آقای دکتر حافظی دکتر محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز با اشاره به این موضوع که انسان می تواند به مرحله ای از انسانیت برسد که جلوه خداوند باشد و هم چنین به این اشاره کردند که تعداد خیرین امروزه از انگشت شمار بودن به بیش از1000 خیر در سراسر کشور نفر رسیده است. ایشان به فضیلت علم و دانش و اهمیت آن اشاره کردند نیز در سخنانی خطاب به دانشجویان گفت: علم ریشه جهل را از بین می برد و به همین دلیل فضیلت دانش از هر عبادتی بالاتر است؛ شما داشجویان قدر خودتان را بدانید چون می توانید با دانش خودتان آثار مثبت و ماندگاری را بر جهان بگذارید و حرکت شما در راه سازندگی کشور ارزنده خواهد بود. دکتر حافظی به  اقدامات مهندس کاظم قلم چی که با انرژی، قدم های مثبتی در راه چنین اقدامات فرهنگی آموزشی برمی دارند و این که توانسته اند با تربیت انسان های شایسته در دنیا اثر پایداری ایجاد کننداشاره نمودند.

دکترحافظی گفت:ما تا کنون موفق به احداث 30 درصد از مدارس شده ایم و بیش از دولت در این امر سرمایه گذاری کردیم. ایشان هم چنین به مشارکت در  به اتمام رساندن برخی از پروژه های نیمه تمام اشاره کردند و گفتند ما در بین خیرین معتقد هستیم که این معامله، معامله با خداوند است و با کوچک ترین قدمی که برداشته ایم اثرات بزرگی از نتایج آن دریافت کرده ایم وخیرین معنی واقعی زندگی را درک کرده اند.ایشان معتقد هستند معامله با خدا و در راه رضای خدا قدم برداشتن است.

در ادامه دکتر سلیمانی فارسانی رئیس دبیرخانه ستاد خیرین وزارت علوم در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات خداپسندانه و ارزشمند خیرین آموزش عالی و حامیان علم و فناوری، گفت: از ابتدای تأسیس ستاد خیرین در وزارت علوم تاکنون، به شکل قابل ملاحظه ای به فعالیت ها و حمایت های خیرین از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی افزوده شده است و با توجه شرایط فعلی آموزش عالی کشور، نیاز به حضور و حمایت بیش از پیش خیرین در عرصه علم و فناوری داریم.

ایشان در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری مستمر و تلاش های رئیس دانشکده برای جذب مشارکت های خیرین و حضور آنان گفت: این کتابخانه با پیگیری های مجدانه و دلسوزانه خانم صباحی و لطف و مساعدت آقای مهندس قلم چی، تجهیز و به روز رسانی شده است.

 وی با اشاره به کمک های بنیاد قلم چی در حوزه آموزش عالی و تشکر از اقدامات انجام شده توسط این بنیاد در اقصی نقاط کشور، اظهار داشت: موضوع استفاده از ظرفیت های خیرین و حامیان علم و فناوری در شرایط فعلی برای مجموعه آموزش عالی کشور نه یک انتخاب، که ضرورتی قطعی و حتمی است و دانشگاه ها می بایست برای تحقق اهداف و دستیابی به منابع پایدار برای جذب مشارکت های خیرین برنامه ریزی و اقدام کنند.

سخنران ویژه مراسم آقای مهندس کاظم قلم چی واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) ضمن تقدیر و تشکر از حضور همه مدعوین با اشاره به فعالیت های ارزنده دکتر حافظی و زندگی ایشان به بنای ساخت کتابخانه دانشگاه تفرش (اولین کتابخانه دانشگاهی که توسط بنیاد علمی آموزشی قلم چی ساخته شد) اشاره کردند و بیان کردند که احداث کتابخانه های دانشگاهی از آن جا آغاز شد. ایشان با  اشاره به اینکه از سال 84 بنیاد را وقف عام کردند تصمیم گرفتند تعداد بورسیه را به 106 هزار برسانندو در راستای رسیدن به این هدف برنامه ریزی نمودند.

مهندس قلم چی گفت، کتابخانه از مدرسه هم مهم تر است اگر یک کتابخانه در مکانی تاسیس شود و دانشجویان در آن درس بخوانند نتایج ارزشمندی داردو امیدواریم که از این کتابخانه استفاده شودو اما چرا دانشگاه؟

از آن جایی که ما در بسیاری از جاها کتابخانه احداث کردیم ولی هیچ جایی مانند کتابخانه دانشگاه برای دانش جویان و دانش پژوهان مفید نبود.

ایشان به کسانی که در این جمع کثیر حضور دارند اشاره کردند از اساتید دانشگاهی که از شهرهای مختلف حضور دارند تا خیرین و ناشران.ایران در تمام رده بندی های بین المللی در امر آموزش در صدر است و حضور تمامی ما در این جا به دلیل اهمیتی است که به علم و دانش و کتاب و کتاب خوانی داده می شود.از طرفی از بین خیریه ها خیرین مدرسه ساز در صدر هستند.

ایشان  شرط بورسیه را دارای بودن  معدل بالا دانستند و این که خودشان نیز بخواهند بورسیه شوند و درس بخوانند.معتمدین بورسیه نیز افراد واجد شرایط را به بنیاد معرفی می کنند.

مهندس قلم چی با اشاره به نقش مهم دانشجویان در جامعه، به آنان گفت: شما دانشجویان می توانید در سرنوشت جامعه بسیار تعیین کننده و کارساز باشید؛ اکنون در دانشگاه های معتبر دنیا مانند هاروارد که یکی از دانشگاه های تراز اول جهان است، 70 درصد دانشجویان پس از فراغت از تحصیل بازمیگردند و حداقل یک بار به دانشگاه کمک مالی می کنند؛ شما هم می توانید بعد از اتمام تحصیل بازگشته و به دانشگاهتان که مدیون آن هستید، کمک کنید.

وی تاکید کرد: برای انجام کارها پیگیر باشید همان طور که رئیس و مسئولان این دانشکده برای تجهیز این کتابخانه بسیار مصمم و پیگیر بوده اند. ،

از برنامه های جانبی این مراسم، اجرای بسیار زیبای موسیقی سنتی وپاپ گروه بامداد  اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان برتر، گروه هنری همراه با کیبردزن  و آهنگساز مطرح کشور جناب آقای پیرزاد ، تقدیر از دانشجویان برتر اول تا دوم رشته های تحصیلی مختلف دانشکده و برترین های مسابقه ملی فرهنگی و تقدیر از همکاران و دست اندرکاران بنیاد قلم چی که در تجهیزکتابخانه نقش موثری داشتند را می توان نام برد.

در ادامه پس از بازدید نمایشگاه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان بمناسبت هفته پژوهش مراسم افتتاحیه کتابخانه برگزار شد.