همایش مشاغل فرصت های صنایع غذایی با حضور کارآفرین برتر کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، به همت معاونت پژوهشی در راستای اهداف هفته مشاغل همایش فرصت های صنایع غذایی در تاریخ 11/2/96 با حضورریاست دانشکده سرکار خانم دکتر صباحی و معاونین، اساتید، همکاران و مهمان ویژه جناب آقای بهروز فروتن، ققنوس کارآفرینی ایران وبنیانگذار شرکت بهروز در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این نشست آقای فروتن درمورد خاطرات زندگی خودگفت: من کارم را از درون خانه شروع کردم مواد غذایی درست میکردم و به فروشگاهها میدادم ولی آنها کالاهای من را نمیخریدند. بالاخره خانهام را فروختم و با پول آن کار را شروع کردم به تدریج با 11 نفر از بستگانم شریک شدم. در حال حاضر ما نزدیک به 1000 نفر پرسنل داریم و شش نقطه از کشور تحت لیسانس صنایع غذایی بهروز کار میکنند.
در ادامه ایشان در مورد نحوه آغاز به کار، کارآفرینی به ویژه در صنایع غذایی،نحوه شکل گیری حرفه ای کسب و کار،تاثیر عوامل فرهنگی و محیطی برای پیشرفت کسب و کار،مهم ترین و بزرگترین چالشهای کارآفرینی مخصوصا در صنایع غذایی، مهم ترین و بزرگترین اشتباهات کارآفرینان، بهترین کسب و کار در شرایط فعلی چیست صحبت های ارزشمندی را به حضار ارائه نمودند.